Skip links

PolyTemp tempereringsaggregat


Vi har genom åren fått erfarenhet av ett de här trevliga och enkla aggregaten. Då vi även har servat ett flertal olika fabrikat av tempereringsaggregat så har vi upptäckt att som regel PolyTemp har en låg felfrekvens och en livsläng som i jämförelse långt överstiger många andra fabrikat.

Högpresterande tempereringsaggregat

Polytemp är ett högpresterande tempereringsaggregat som är utformat för att möta de krav som ställs på formsprutor. Det är en kritisk komponent i tillverkningsprocessen för att säkerställa högsta kvalitet och precision i produktionsresultaten.

Polytemp är en lättanvänd och pålitlig maskin som kräver minimalt underhåll. Dessutom är det utformat för att vara energieffektivt och kan därför minska produktionskostnaderna över tid.

Omtyckt av ställare

Ställare har även berömt det enkla gränssnittet som gör att produktion snabbt kommer igång utan irritationsmoment. Det är ett rent nöje att sälja och distribuera en sådan här kvalitets produkt med vetskapen att kunden blir nöjd.

Efter förvärvet av PolyTemp har vi nu nöjet att meddela att vi kommer att ha ett större lager av tempererarare, reservdelar och andra produkter för konditionering av kylvatten bl.a. Allt kommer att finnas tillgängligt i våra lokaler i Anderstorp.

Home
Account
Cart
Search