Skip links

Reparationer av all typ av industrielektronik

Vi förstår vikten av att ha fullt fungerande utrustning för att hålla din industri igång smidigt och effektivt. Därför erbjuder vi en omfattande reparationstjänst för en mängd olika elektroniska system och komponenter.

Vi kan reparera allt från mindre elektroniska kretskort till stora industriella styrsystem. Vi arbetar med en mängd olika typer av industriell elektronik, inklusive styrenheter, drivsystem, PLC-enheter, frekvensomriktare, servomotorer, processkontroller och mycket mer.

Vårt mål är att ge våra kunder en snabb och pålitlig service, så att de kan återgå till sin industri utan att förlora tid eller pengar på onödiga driftstopp.

Vi har också tillgång till en omfattande inventering av reservdelar för att snabbt kunna åtgärda problem och minimera tiden som utrustningen är ur drift.

Så om du har industriell elektronik som behöver repareras, tveka inte att kontakta oss. Vi är glada att hjälpa till och ge dig den bästa möjliga servicen för att säkerställa att din industri kan fortsätta att fungera effektivt.

Läs mer om vad vi kan erbjuda ditt företag

Konstruktion av automationsutrustningar
Felsökningar inom hydraulik, el och elektronik
Montage och materialhanteringssystem
Maskin och industriflyttning
Felsökningar inom hydraulik, el och elektronik
Reparationer av mekanisk och elektrisk utrustning
Förebyggande underhåll på formsprutor och kringutrustningar
Reparationer av all typ av industrielektronik
Mätning av slitage på plastificerings- och extruderingsenheter
Nytillverkning och renovering av plastificerings- och extruderingsenheter
Home
Account
Cart
Search